Ambonese pudding |
Biji Biji (kokoskoekjes) |
Carang mas |
Ketankoek |
Klepon (kleefrijstballetjes) |
Kolak (lekker fruithapje) |
Kolak pisang |
kue mangkok |
Kue nastar - ananaskoekjes |
Kue Pisang |
Kue Semprong (wafeltjes) |
Kwee obat |
Podding rotti (broodpudding) |
Roti kukus (Indische cake) |
Roti Jala (pannenkoekjes) |
Spekkuk (spekkoek) |
Sponscake |
Thutjur |
![]() |
![]() |
Ingrediƫnten:
2 eieren
100 gr suiker
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
250 gr bloem
olie
Bereiding:
Klop de eieren los en meng dit met de suiker, de kokosmelk en de bloem tot een gladde deeg. Vorm van het deeg dunne slierten. Verhit in een wok of wadjang de olie en bak de stukjes deeg goudbruin. Laat deze goed uitlekken voor het serveren.