Bakso balletjes |
Bawang goreng (gebakken uitjes) |
Bebaris Tiga |
Brambang Isi - gevulde uien |
Frikadel goreng |
Gado gado |
Gefrituurde uienringen op oosterse wijze |
Gevulde lombok met garnalen |
Indische (Indonesische) macaroni |
Kembang Kol Goreng |
Kentang goreng (frietjes) |
Kripik pisang |
Krupuk (kroepoek) |
Lalab (groentegerecht) |
Lombok Keju |
Lotek (Javaanse groenteschotel) |
Oseng-oseng jamur |
Pangsit |
Pisang goreng |
Perkedel daging kentang |
Siomay |
Tahu tumis kecap |
Udang sapudi |
![]() |
De verschillende soorten atjar (Indonesisch tafelzuur), horen daarbij en ook diverse variaties met pinda's en andere drooggebakken ingrediƫnten. Kroepoek is hiervan waarschijnlijk het bekendst.
Veel van de bijgerechten kunnen ook als hapje tussendoor gegeten, op vrijwel ieder uur van de dag.